PATH OF 100 MONKEYS






AUTO'S TE WATER

 

Raard, Haskerhorne - Binnen twee uur raakten donderdagmorgen op verschillende plaatsen auto’s van de weg en belandden in het water. Vier personen zijn voor onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd.
Op De Tange in Raard kwam raakte door een 71-jarige man uit Driesum met zijn auto van de weg en kwam op de kop in de naast deze weg gelegen sloot terecht. Waarschijnlijk verloor de man de macht over het stuur doordat hij met de wielen in de berm kwam en daarop niet goed reageerde. De man en een inzittende, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, werden door de brandweer uit de auto gehaald. Beiden zijn voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.
Op de A-7 ter hoogte van het benzinestation bij Haskerhorne, reed een 48-jarige man uit het Duitse Lorup met zijn auto in de sloot naast de weg. De man was onwel geworden. In de auto zat ook een 49-jarige vrouw uit dezelfde plaats. Zij zonder veel problemen uit de auto komen. Ze raakte licht gewond. De man is door de brandweer met onbekend letsel uit de auto gehaald. Per ambulance zijn beiden overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.