PATH OF 100 MONKEYS






Ontdek Haarlem vanaf het water

Deze week is de nieuwe waterrecreatiefolder van Haarlem uit, boordevol tips voor het huren van een bootje, bijzondere vaararrangementen en een handige plattegrond van vaarwater en bezienswaardigheden in het historische centrum en omgeving. Ook zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden langs het water vermeld. De brochure met de titel ‘Op en aan het water’ is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij VVV Haarlem aan het Verwulft 11 of te bestellen en te downloaden via haarlem.nl
In de waterrecreatiefolder zijn maar liefst 19 leuke horeca-adresjes opgenomen, waaronder het unieke stadsstrand De Oerkap, Spaarne 66, Nobel, De Waag, Choc Oase en restaurant Zuidam. Verder zijn de brughoogten, tankstations, jachthavens en werven en het havenkantoor opgenomen. Praktische gegevens voor de waterrecreant!
 
Waterrecreatiefolder: ook voor bijzonder varen

Haarlem Marketing bundelt het complete vaaraanbod in Haarlem en omgeving in één handige folder. Wie niet over een eigen boot beschikt, kan terecht bij één van de vele verhuurders of meevaren met een rondvaart. Denk bijvoorbeeld aan de museumboot, de borrelboot of de high-teacruise. In de folder staan ook kano-, roei- en zeilverenigingen vermeld voor de sportievelingen. Dankzij de plattegrond kunnen liefhebbers in één oogopslag de leukste vaarroutes uitstippelen.